top of page
By Tom - Home Interiors

OVER

Originele kwaliteitsmeubelen, boxsprings, zetels, tafels, stoelen

Voor ons is een goed meubel, boxspring, zetel of decoratiestuk een combinatie van duurzaamheid, design en prijs.

Het unieke aan onze werkwijze is dat wij steeds proberen om rechtstreeks in contact te staan met de fabrieken waar de meubelen gemaakt worden en de weg naar jou zo kort mogelijk proberen te houden.

Wij maken er een punt van om u het leven te vereenvoudigen, neem dus rustig de tijd om onze meubels online te bekijken en te analyseren.

Ons aanbod is uiteraard op de webshop groter dan wat we in de showroom hebben staan, maar je kan er zeker zien dat we oog hebben voor detail en kwaliteit.

Heb je om het even welke vraag aarzel dan niet en neem gewoon contact op met ons, stuur ons een mail of kom langs in onze showroom.

Advies op maat over de ideale inrichting

Wij geven u advies over de ideale inrichting van uw salon, eetkamer, slaapkamer of andere woonruimte.
 
Voor de slaapkamer krijgt u raad van onze specialist over de boxspring dat het beste past bij uw slaapgewoonten. U krijgt een ruime keuze tussen verschillende soorten matrassen.


Voor de boxspring toppers zijn ook een aantal mogelijkheden beschikbaar. 

We begeleiden u graag bij uw aankoop en de samenstelling van uw boxspring.

By Tom - Home Interiors

Stijlvolle teakmeubelen voor uw terras

Ook voor het terras bieden wij stijlvolle teak meubelen.
 
Het assortiment teak tuinmeubelen vraagt zeer weinig onderhoud en hoeft niet behandeld te worden. Minder werk en meer genieten dus!
 
De onbehandelde teak tuinmeubelen krijgen na verloop van tijd een typerende, zacht grijze tint die een rustgevend accent geven aan uw terras, wintertuin of balkon.

bottom of page